Billig konferens utomlands för mindre företag

Om man är ett företag på 10-15 personer så finns det gott om möjligheter att ha konferens utomlands till samma kostnad som hemma i Sverige. Framförallt om man hyr ett helt hus och fixar saker som frukost på egen hand.

Att hyra ett större hus blir ofta betydligt billigare än att husera alla på hotell. Förutsatt att man inte försöker sig på att hitta ett stort billigt hus i Barcelona och Paris.

Om man hyr ett hus är det istället flygbiljetterna som är den stora kostnaden, men idagens läge med alla lågprisflyg har man alla möjligheter att snickra ihop en konferens utomlands utan att det ska bli allt för dyrt.

Två platser som man kan kika på lite extra om man gillar skärgård och närhet till hav är den lilla ön Vis utanför Split samt Östra Sardinien.

Vis är en liten charmig ö som man når med färja från Split. Till Split kan man ofta flyga väldigt billigt om man är ute i god tid. På Vis finns bland annat Villa Linne som kan husera ett mindre företag utan problem. Från huset har man promenadavstånd ner till byn där man kan hyra in sig i ett konferensrum på något av hotellen i hamnen.

Genom att flyga lågprisflyg till Trapani på Sardinien kan man konferera billigt på härliga platser som San Vito Lo Capo, Eriche och Marsala. Även här finns det gott om hus att hyra och man kan göra många trevliga utflykter ihop till byarna på östra delen av ön. Staden Trapani i sig är inte speciellt charmig, men läget för att utforska östra Sicilien är riktigt bra. Utanför Trapani ligger också den vackra ön Favignana som passar utmärkt för en lugn konferens.

Inga kommentarer: