Västerhav i Göteborgs norra skärgård

Konferens i Göteborgs norra skärgård
Västerhav ligger i Göteborgs norra skärgård, med gångavstånd till havet. Det är det perfekta stället om du bara vill komma bort från sta´n och koppla av i vacker natur.
Vi har möjlighet att hjälpa dig att organisera konferenser, fester eller varför inte ett bröllop i vacker skärgårdsmiljö.

Bjud Dina medarbetare på en miljö utöver det vanliga. Västerhav är det perfekta konferensstället för Er som lägger stor vikt vid utsökt mat och möjligheten att konferera i lugn och ro i en annorlunda miljö.

Här kan Ni samla anställda eller kollegor i genuin skärgårdsmiljö drygt 2 mil från centrala Göteborg. Vår ö-värld med havet runt omkring är lika vacker året runt. Vi har två konferensrum, ett mindre som rymmer cirka 16 personer och ett större som rymmer cirka 70 personer (skolsittning). Vi möblerar efter Era önskemål. Standardutrustning är blädderblock, overhead, whiteboard, tv/video, block och pennor. I båda lokalerna finns möjlighet till bredbandsuppkoppling, den stora lokalen har även hörslinga och ljudanläggning. Annan utrustning ordnar vi fram om Ni beställer det innan ankomst. Möjligheter till grupparbeten finns i två separata grupprum, i de allmänna utrymmena eller varför inte ute i naturen?

Inga kommentarer: